Zondag 11 november: Simplefly bij RTV Utrecht

2 november 2012 | Joram Dees

Binnenkort: Simplefly in het programma ‘BV Utrecht’ van RTV Utrecht. Kijken dus!

Op zondag 11 november is er in het programma ‘BV Utrecht’ een item over Simplefly in de rubriek ‘1-op-10’. In deze rubriek wordt aandacht gegeven aan bedrijven van maximaal 10 medewerkers in de regio Utrecht. Hieronder vindt je het persbericht van RTV Utrecht met de hele inhoud van de aflevering.

PERSBERICHT – Utrecht, 2 november 2012

Verkeersschool Bruinsma in televisieprogramma BV Utrecht

BV Utrecht, hét tv-programma over ondernemend Utrecht, besteedt zondag 11 november aandacht aan verkeersschool Bruinsma in Utrecht. Hoe heeft deze inmiddels grootste verkeersschool van Midden-Nederland zich in ruim 40 jaar ontwikkeld? Presentatrice Mari Carmen Oudendijk bezoekt het bedrijf, wat gevestigd is in de Galgenwaard, en krijgt een ‘crash course’ in het besturen van allerlei voertuigen.

Naast het bezoek aan verkeersschool Bruinsma gaat BV Utrecht langs bij Simplefly, een Utrechts ontwerpbureau voor webdesign en online marketing. Veel uitvoerend werk besteedt het bedrijf uit aan hun vestiging in Vietnam. Waarom is dat en wat zijn de voor- en nadelen daarvan?

Verder gaan we langs bij ASR Verzekeringen om te kijken hoe ze daar hun medewerkers stimuleren gezond te leven en om te besparen op kostbare en vervuilende autokilometers.

Voor de rubriek Naam & Faam verlaten we de stad Utrecht en gaan we naar het centrum van Veenendaal. Waar we graag het verhaal willen horen achter de bedrijfsnaam van ‘De Heeren van XVII’. Wilt u ook weten waarom deze specialist in onder meer koffie en thee voor deze naam heeft gekozen? Kijk dan zondag 11 november naar de tweede aflevering van BV Utrecht.

BV Utrecht is van 4 november tot en met 2 december iedere zondag te zien op RTV Utrecht vanaf 07.10 uur en daarna ieder uur opnieuw. RTV Utrecht is de omroep voor stad én provincie Utrecht.

BV Utrecht is een productie van Beeldland BV in opdracht van RTV Utrecht en wordt mede mogelijk gemaakt door: Kamer van Koophandel, Bestuur Regio Utrecht, Taskforce Innovatie Regio Utrecht en Stichting Wittevrouwenbolwerk.