Je bent hier beland omdat je op zoek bent naar een webdesigner die ervaring heeft met het ontwerpen van websites in Wordpress.

Stop met zoeken, je hebt een passende partner gevonden voor WordPress webdesign: Simplefly.

WordPress: een logische keuze

Vanuit onze visie voor open source, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid realiseren we vrijwel alle sites die we bouwen in WordPress. Dit populaire CMS biedt de mogelijkheid en flexibiliteit om zowel kleine als grote sites te realiseren. Daarnaast leent WordPress zich uitstekend voor het implementeren van vrijwel elk mogelijk webdesign.

Ervaring en besparing

Door onze ruime ervaring met webdesign voor Wordpress zijn we in staat al tijdens het ontwerpproces veel tijd te besparen. We houden al bij het ontwerpen rekening met de mogelijkheden - maar soms ook beperkingen - die Wordpress heeft. Zo krijg je een onderscheidende website die ook nog eens gemakkelijk bij te houden is.

Meer weten?

Aandacht, kwaliteit en duurzaamheid

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites vinden we het belangrijk om voor slimme oplossingen te gaan. We vinden het wiel niet uit als dat niet nodig is en besteden extra tijd en aandacht aan:

  1. Schone code: zo kan elke programmeur, browser of zoekmachine onze sites gemakkelijk begrijpen.
  2. Ontwerpen op basis van conventies: usability vinden we erg belangrijk. We maken sites die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar de gebruiker ook brengt waar hij/zij wil zijn.
  3. Jouw klant, want deze is het belangrijkst: we ontwerpen de site voor de bezoeker en hebben daarom een sterke visie voor jouw website.
  4. Zoekmachines: hoe mooi je site ook is, voor vrijwel elk bedrijf is het belangrijk goed gevonden te worden. Zelfs in een webdesign kun je daar al goed rekening mee houden. Dat doen we dan ook.
  5. Als klant sta jij centraal. Het enige wat je van je vragen is ons te vertrouwen en ons een eerlijke prijs te betalen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over WordPress webdesign.

Contact Of vraag een offerte aan