We houden van toegankelijk, open source en slimme oplossingen. Het is daarom niet meer dan logisch dat we ons ontwikkeld hebben tot rasechte WordPress specialist!

Er zijn vele aanleidingen om met WordPress aan de slag te gaan. Of het nu gaat om ontwikkeling van een corporate site, een blog of zelfs een webshop of intranet – WordPress kan het! Veel gehoorde misvattingen zijn dat WordPress alleen geschikt zou zijn voor kleine sites of blogs – niets is minder waar!

Waarom WordPress?

Waar het ooit startte als blogplatform is WordPress uitgegroeid tot een volwaardig CMS, dat zich kan meten met andere populaire open source CMS’en als Drupal en Joomla. Maar WordPress gaat een stapje verder: het systeem leent zich niet alleen voor realisatie van zoekmachinevriendelijke websites, maar ook tot complex maatwerk. Daarbij blijft de gebruiksvriendelijkheid vooraan staan.

Reden genoeg voor ons om voor WordPress te kiezen voor 95% van onze projecten. WordPress helpt ons slimme sites te ontwikkelen, waarbij de gebruiker centraal staat, en niet de techniek.

Ruime ervaring met WordPress

Inmiddels hebben we al meer dan 50 100 150 WordPress websites ontwikkeld. Ook ontwikkelen we specifieke functionaliteit in WordPress door het realiseren van maatwerkplugins. We bouwden al webshops, boekingsmodules, intranetten en tal van andere maatwerk in WordPress. We zijn dus met recht een WordPress specialist.

Wat we voor je kunnen doen…

Wanneer het om WordPress gaat, kunnen we je vrijwel altijd van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ontwerpen en ontwikkelen van een WordPress website
  • Realisatie van WordPress plugins
  • Vindbaarheid van WordPress websites verbeteren

Kennismaken met dé WordPress specialist?

Eens vrijblijvend een kop koffie met ons drinken en horen wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

vraag een offerte aan