Vacature projectmanager online (vervuld)

4 juli 2017 | Simplefly

Simplefly is op zoek naar een nieuwe collega! Je functietitel is projectmanager, maar je bent straks veel meer dan dat: duizendpoot, aanpakker, regelaar, relatieversterker, verwachtingsmanager, adviseur, multitasker, probleemoplosser, mediator, optimizer, planner en zeker ook een gezellige frisse wind met inhoudelijke ideeën.

Wat je gaat doen

Je bent het eerste aanspreekpunt en eindverantwoordelijke voor de aan jou toegewezen klanten en hun projecten. Je begeleidt internetprojecten (vooral websites) in alle soorten en maten, van ontwerp tot en met livegang en daarna. In deze projecten bewaak je de scope, kwaliteit en planning, communiceer je pro-actief met de klant en adviseer je over over vakinhoudelijke kwesties. Kortom: je zorgt voor een optimale relatie en regelt alles wat nodig is om je klanten langdurig aan ons bureau te binden.

Zo ziet je werkdag er straks uit…

Je dag begint met het maken van planningen, een stand-up en mail beantwoorden. Daarna loop je openstaande tickets van jouw klanten door met een collega, gevolgd door een korte Skypecall met je collega’s in Vietnam. Vlak voor de lunch bel je nog even een klant en zit je een collega achter de broek. Tijdens de gezamenlijke lunch met de onderburen puf je even uit. Daarna: planning bijwerken, demo bij de klant geven, nog meer mailen, een lijst met feedback van de klant verwerken en doorzetten naar het team. De dag sluit je af met een brainstorm en een borrel. En oh ja, je hebt tussendoor nog een commerciële kans verzilverd waardoor we net het maandtarget hebben gehaald. Goed gedaan!

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar een regelaar en digital native, maar vooral naar de juiste match. Die kans is groot wanneer jij je grotendeels in het onderstaande herkent:

  • Je bent communicatief (NL/EN) zeer vaardig en laat niets aan de verbeelding over;
  • Je hebt oog voor detail en bent accuraat en precies;
  • Je bent productief en kunt prioriteren en plannen als geen ander;
  • Met jouw komst krijgen we nieuwe kennis in huis, bijv. online marketing of techniek;
  • Je kunt goed samenwerken met zowel creatieven als techneuten;
  • Je bent stressbestendig, zelfstandig, flexibel, ontzorgend en kunt tegen een stootje;
  • Je hebt minimaal enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur aan bureauzijde;
  • Je hebt een (bij voorkeur relevant) HBO- of WO-diploma op zak;
  • Het kan altijd beter: jouw verbetersuggesties gaan straks echt het verschil maken!
  • Een rijbewijs, zodat je met onze Simpleflymobiel naar de klant kunt.

Wat je van ons kunt verwachten

We bieden je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, een marktconform salaris, collectieve prestatieafhankelijke 13e maand, fiets van de zaak, maandelijkse inspiratiedag, verse lunch, fruit, veel plezier en alle tools die jij nodig hebt om je werk optimaal uit te voeren. Ook heb je veel inspraak: van koffiebonen, Spotifyplaylist tot procesoptimalisatie en HR.

Over Simplefly

Simplefly is een klein, maar groeiend en ambitieus bureau, gevestigd op een van de mooiste plekken in hartje Utrecht. Je wordt onderdeel van een team dat in hoge mate zelfsturend is, gedreven wordt voor passie voor het vak en elkaar helpt het beste uit projecten te halen. We werken zowel aan projecten in eigen beheer als in opdracht. Onze klanten zitten voornamelijk in de regio Utrecht en de Randstad.

Solliciteren?

Stuur je motivatie (brief, video, audiofile, etc.) en CV naar solliciteer@simplefly.nl t.a.v. Joram Dees. Je ontvangt van ons dan een bericht of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking.