Vacature junior projectmanager online (vervuld)

4 maart 2019 | Simplefly

Simplefly is een ambitieus, groeiend internetbureau in Utrecht met een duurzame inslag. We zoeken ter versterking van ons team een leergierige digital native die van veel afwisseling houdt. Dus: wordt dit je 2e of 3e baan, ben je technisch onderlegd, oplossingsgericht, geduldig, behulpzaam en hou je van klantcontact? Lees dan snel verder…

Wat je gaat doen

Je hebt een ondersteunende, maar zelfstandige rol binnen het projectteam. Je bent het primaire aanspreekpunt voor klanten en de schakel tussen klanten en programmeurs. Dat betekent dat je zelfstandig (kleine) projecten begeleidt, project-/accountmanagers ondersteunt en (technische) supportvragen afhandelt ondersteunt.

Zo ziet je werkdag er uit

Na je eerste kop koffie (of thee) begeleidt je eerst de livegang van een website. Nadat de DNS omgezet is, licht je de klant in. Daarna handel je enkele vragen af die via het supportsysteem binnengekomen zijn. Voor een complexe technische vraag overleg je direct even met een developer. Na de lunch stuur je een klant een lijst met ideeën en optimalisaties voor hun website. Vervolgens schuif je aan bij een overleg met een klant om alle openstaande zaken voor het project door te nemen. Je noteert alle issues en na afloop zet je ze gelijk door naar de betreffende collega’s. Aan het einde van de dag zet je nog een paar spoedzaken door naar ons team in Vietnam zodat deze morgenvroeg opgelost zijn.

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar een zelfstandige, klantgerichte multitasker met technische roots, maar vooral naar de juiste match. Die kans is groot als jij jezelf in het volgende herkent:

  • Digitale allrounder met technische kennis/affiniteit en gevoel voor design en UX;
  • Je bent geduldig met niet-techneuten en ontzorgen is je tweede natuur;
  • Ervaring met CMS’en, websites, maatwerkapplicaties en mobiele apps;
  • Je hebt minimaal basiskennis over HTML/CSS, hosting en webtechnieken;
  • Kennis over online marketing, webanalytics en SEO is een pré;
  • Communicatief vaardig (NL/EN), zowel in woord als schrift;
  • Je pakt het liefst de telefoon om een probleem snel op te lossen;
  • Je hebt relevante werkervaring in de digitale sector of IT;
  • Alles wat je niet weet leer je jezelf snel en zelfstandig aan;
  • Je woont in Utrecht of omgeving, bij voorkeur kom je op de fiets.

Je groeit komende jaren mee met het bedrijf. Dat betekent dat je bijvoorbeeld in de toekomst zelfstandig grotere projecten gaat begeleiden, klanten gaat adviseren, accountmanager wordt of het supportteam onder je hoede neemt.

Wat je van ons kunt verwachten

We bieden je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, een marktconform salaris, collectieve bonus, fiets van de zaak, goede koffie en thee, veel plezier en alle tools die jij nodig hebt om je werk optimaal uit te voeren. Ook heb je veel inspraak: van de keuze in koffiebonen, Spotify playlist tot procesoptimalisatie en HR.

Over Simplefly

Simplefly is een ambitieus internetbureau, gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw De Stadstuin 500 in Utrecht. Je wordt onderdeel van een team dat in hoge mate zelforganiserend is, gedreven wordt door passie voor het vak en elkaar helpt het beste uit projecten te halen. We werken zowel aan projecten in eigen beheer als in opdracht van klanten en vinden een betere, duurzamere wereld super belangrijk! Nog niet overtuigd? Lees de 10 redenen om bij Simplefly te komen werken.

Interesse?

Stuur je motivatie (brief, video, audiofile, etc.) en CV naar solliciteer@simplefly.nl t.a.v. Joram Dees. Je ontvangt van ons dan een bericht of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking.