Vacature financieel medewerker / officemanager (24-32 uur) (vervuld)

16 oktober 2018 | Simplefly

Officemanager vacature

Simplefly is een ambitieus, groeiend internetbureau in Utrecht met een duurzame inslag. We zoeken een nieuwe collega met financiële achtergrond die niet bang is voor software en spreadsheets, maar ook praktisch ingesteld is. Wordt dit je 2e of 3e baan, ben je opgewekt, gastvrij, nauwkeurig, behulpzaam én vergeet je zelden wat? Lees dan snel verder…

Wat je gaat doen

Je biedt ondersteuning en neemt verantwoordelijkheid waar dat nodig is. Dat varieert van inkopen, facturatie, managementondersteuning en het aannemen van telefoontjes tot het klaarzetten van de lunch, ziekmeldingen, administratieve taken, mailboxen aanmaken en het nabellen van facturen. Omdat we de financiële kant erg belangrijk vinden en je dit ook voor het internationale zusterbedrijf en de holding gaat doen, zoeken we iemand die aantoonbare financiële en boekhoudkundige kennis en ervaring heeft.

Zo ziet je werkdag er uit

Nadat je de kantoorsleutel hebt omgedraaid maak je een rondje. De koffiebonen zijn bijna op, straks even nieuwe bestellen! In de ochtend controleer je de inkoopfacturen en boek je ze in het boekhoudpakket, verwerk je declaraties en check je binnenkomende betalingen. Na de lunch bestel je boodschappen voor de borrel, bel je achterstallige debiteuren na, help je een collega met het aanmaken van een contract en factuur en regel je een inkooporder. Nadat je de planten water hebt gegeven en het kantoor tiptop achtergelaten hebt, stap je met een voldaan gevoel op de fiets.

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar een nauwkeurige, opgewekte regelaar, maar vooral naar de juiste match. Die kans is groot als jij jezelf grotendeels in het volgende herkent:

  • Communicatief zeer vaardig (NL/EN), zowel in woord als schrift;
  • Je hebt oog voor detail, ziet wat er moet gebeuren en bent zeer nauwkeurig;
  • Je hebt administratieve/boekhoudkundige ervaring en bent cijfermatig sterk;
  • Ook in een wirwar van taken blijf je productief en precies;
  • Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring en HBO denk- en werkniveau;
  • Je woont in Utrecht of omgeving, bij voorkeur kom je op de fiets;

Je groeit komende jaren mee met het bedrijf. Dat betekent dat je in de toekomst wellicht HR-taken en marketing-communicatie naar je toetrekt, managementrapportages verzorgt, meedenkt over cashflowverbeteringen of juridische zaken en contracten regelt.

Wat je van ons kunt verwachten

We bieden je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, een marktconform salaris, collectieve bonus, fiets van de zaak, goede koffie en thee, vers fruit, veel plezier en alle tools die jij nodig hebt om je werk optimaal uit te voeren. Ook heb je veel inspraak: van de keuze in koffiebonen, Spotifyplaylist tot procesoptimalisatie en HR.

Over Simplefly

Simplefly is een jong en ambitieus internetbureau, gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw Stadstuin 500 in Utrecht. Je wordt onderdeel van een team dat in hoge mate zelforganiserend is, gedreven wordt voor passie voor het vak en elkaar helpt het beste uit projecten te halen. We werken zowel aan projecten in eigen beheer als in opdracht van klanten en vinden een betere, duurzamere wereld superbelangrijk!

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar solliciteer@simplefly.nl.