We kunnen zelf wel zeggen wie we zijn, maar de mening van onze klanten telt pas echt! Daarom hieronder een opsomming van klanten die enthousiast zijn over de samenwerking.

Ben je klant en wil je hier ook bij staan? Stuur ons even een berichtje!

MentaVitalis

Carla Geenen, Marketing- en Communicatiemanager:

“De samenwerking met Simplefly is ons uitstekend bevallen. MentaVitalis biedt externe counselingsdiensten aan organisaties. Voor MentaVitalis is het belangrijk dat onze website rust uitstraalt en bijdraagt aan de laagdrempeligheid van onze dienstverlening. Simplefly heeft een mooi, fris design geleverd met precies de uitstraling die wij zochten.

Ook de samenwerking is uiterst prettig verlopen, met een strakke planning, transparante communicatie en een goed bereikbare supportdesk. De MentaVitalis iconenset vormt de spreekwoordelijke kers op de taart.”

Bekijk MentaVitalis in ons portfolio

PAX for peace

Cor Oudes, Programma Manager Conflict, Human Rights and the Financial Sector:

“Wij wilden met een coalitie van NGO’s voor een campagne een website bouwen met best wel wat complexe elementen. Simplefly realiseerde in korte tijd een website die kon wat we wilden, en ook heel goed past bij alle deelnemers in de coalitie. Simplefly voelde goed aan wat wij uit wilden stralen, en bouwde in korte tijd de website die we voor ogen hadden. Goed advies hielp ons om met beperkt budget een goed instrument online te krijgen dat ons helpt in onze campagnes voor verduurzaming van bedrijven. Het was fijn dat Simplefly zich ook inhoudelijk bij ons project betrokken voelde!”

Bruggink & Van der Velden Advocaten

Daniël Maats, Arbeidsrechtadvocaat:

“BvdV heeft een compleet eigen visie op de advocatuur. In onze zoektocht naar een bijpassende website kwamen wij al snel uit bij Simplefly. Wij zijn heel tevreden met het resultaat én de samenwerking. Door de korte lijnen van communicatie en doordat Simplefly zich in ons heeft verdiept, konden wij een website maken die ons op het lijf is geschreven.”

Bekijk Bruggink & Van der Velden Advocaten in ons portfolio

FWG / Progressional People

Annefrouke Haaksema, Marketing & Communicatie:

“Sinds 2015 helpt Simplefly ons met de website en alle daaraan gerelateerde thema’s. Een paar keer per jaar zitten we samen om te kijken naar de website, wat de ‘quick wins’ zijn en waar we op langere termijn mee aan de slag moeten. Simplefly staat ons ook bij op het gebied van de online strategie, erg waardevol. Afgelopen voorjaar hebben we de nieuwe website van Progressional People eveneens bij Simplefly ondergebracht.”

Bekijk FWG in ons portfolio

Arcadis / KNHM

Sandra Kraan, communicatieadviseur KNHM:

“Van brainstormen over kansen voor social media, tot het super snel bedenken van oplossingen voor de website; Simplefly heeft het in huis.”

Wilhelmina Kinderziekenhuis

Kim Zomer, Arts-onderzoeker kinderlongziekten:

“De prettige samenwerking was geheel wederzijds, we zullen jullie in onze omgeving aanbevelen!”

Start nu zelf!