Simplefly en Bureau BlauwGeel bundelen de krachten

23 oktober 2018 | Simplefly

Per 1 november 2018 gaan Simplefly en Bureau BlauwGeel samen verder. Hiermee ontstaat een sterk, middelgroot bureau dat klanten full service kan bedienen op het gebied van digitale strategie, ontwerp, ontwikkeling, hosting en online marketing.

Het bureau opereert vanuit het kantoor van Simplefly aan de Europalaan 500 in Utrecht.

Bureau BlauwGeel is een ontwerp- en ontwikkelbureau met grote klanten in haar portfolio en een indrukwekkend trackrecord in de zorgsector. Het bureau ontwerpt en ontwikkelt complexe websites, applicaties en mobiele apps op het Symfony framework met het open source Helder CMS.

Simplefly is een specialist in grote maatwerk WordPress websites met naast het team in Nederland een eigen ontwikkelteam in Vietnam. Het bureau heeft een stevig en divers portfolio opgebouwd in profit en non-profit en heeft veel expertise op het gebied van ecommerce en online marketing.

Door de fusie ontstaat een full service bureau van substantiële omvang met 17 professionals dat klanten over de hele breedte kan helpen bij hun online activiteiten. Het bureau staat onder leiding van algemeen directeur Joram Dees en technisch directeur Koen Klasing.

Om de continuïteit in de dienstverlening te waarborgen blijven beide juridische entiteiten voorlopig bestaan, ze delen vanaf dag 1 expertise en overhead en ze werken samen aan projecten.