Werken bij Havensteder website

We werken al jaren samen met de Rotterdamse woningcorporatie Havensteder. Ditmaal schakelden ze ons in voor een leuke uitdaging: een wervingssite.

Door de krapte in de arbeidsmarkt hebben we de afgelopen jaren hebben behoorlijk wat werken-bij websites mogen realiseren. We waren daarom ook enthousiast toen onze vaste klant Havensteder ons vroeg hen te helpen met het ontwikkelen van een wervingssite.

Meer dan vacatures

Een goede werken-bij website gaat veel verder dan het tonen van vacatures. De focus lag daarom juist bij het laten zien van de cultuur en het verhaal achter de organisatie Havensteder. Er werd veel ruimte ingeruimd voor sociale bewijslast. Zo zijn er verhalen van medewerkers en bevat de site blogs van de bestuurder. Ook laat de site zien wie Havensteder is en waar de organisatie voor staat: een betrokken woningcorporatie met hart voor de stad Rotterdam. Last but not least vertelt Havensteder ook wat zij als werkgever biedt aan haar werknemers.

Transparante sollicitatieprocedure

Naast het verhaal van Havensteder was het doel om de sollicitatieprocedure zo helder en transparant mogelijk uit te leggen. Dat wordt gedaan door het sollicitatieproces uit te leggen, de mogelijkheid te bieden voor een open sollicitatie en extra informatie te bieden voor de sollicitant.

Koppeling met HR-systeem

Een goede wervingssite automatiseert ook zoveel mogelijk van het wervingsproces. Zo zijn HR-medewerkers zo weinig mogelijk tijd kwijt aan administratieve handelingen. We realiseerden twee koppelingen met externe software om dit te bewerkstelligen. Zo worden de vacatures ingeladen vanuit een extern softwarepakket en worden de sollicitaties direct ingeschoten in AFAS.

Ook een werken-bij website nodig? Lees meer over onze aanpak bij wervingssites of neem contact met ons op!