Nieuwe website Keylane

IT bedrijf Keylane klopte bij Simplefly aan voor het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website. Beoogd resultaat: een website die een centrale plaats inneemt in alle marketingactiviteiten en optimaal aansluit bij de vernieuwde huisstijl.

Keylane is een IT-bedrijf met serieuze ambities. Mede door overnames is het bedrijf afgelopen jaren hard gegroeid en is het marketingteam uitgebreid. De oude site voldeed niet meer aan de vraag (online) marketingcampagnes optimaal te draaien. Daarnaast werd de huisstijl vernieuwd en ook daar moest de nieuwe website optimaal op afgestemd worden.

Complexe materie helder uitgelegd

Als IT-bedrijf levert Keylane software, wat voor veel (potentiële) klanten ingewikkelde materie is. Een van de belangrijkste doelen van het ontwerptraject was daarom het uitdenken van een structuur waarin complexe materie op een heldere manier uitgelegd kon worden. Een ander belangrijk aspect in deze fase was het ontwerpen van een website die afgestemd was op uiteenlopende doelgroepen.

Flexibele structuur

Voor het marketingteam moest de website vooral een flexibele marketingtool zijn. De website is daarom in WordPress gebouwd met optimaal gebruik van de nieuwe Gutenberg-structuur. Daardoor zijn er veel herbruikbare flexibele blokken beschikbaar om snel pagina’s in te richten en aan te passen. Dit geeft de contentbeheerders uitermate veel vrijheid en flexibiliteit.

Ook een website die voor je werkt? Neem contact met ons op!