Websites voor Kader Group

Wij werken al sinds 2013 samen met Kader. En daar zijn we best trots op! In 2021 hebben we alle websites van Kader in een nieuw jasje gestoken en een nieuwe website voor Kader Academy opgeleverd.

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties door middel van consultancy (Kader Advies), interim (Kader HSE) en opleidingen (Kader Academy). Het bedrijf bestaat al sinds 1994, maar maakt de laatste jaren een stormachtige groei door.

Een nieuwe identiteit voor Kader

Bij de groei en ambities van Kader hoorde ook een volledig nieuw logo met bijbehorende branding. De nieuwe identiteit moest uiteraard ook toegepast worden op de websites van Kader, die allen in beheer van Simplefly zijn. We hielpen Kader met de vertaalslag naar de bestaande websites en bouwden een hele nieuwe website voor Kader Academy.

Kader Academy

Met de website van Kader Academy (voorheen Kader Opleidingen) breidden we de collectie van websites uit tot vier stuks. Ondanks dat de websites een uniforme uitstraling hebben, zijn ze onder de motorkap verschillend. Dit geldt al helemaal voor Kader Academy, dat zich op een breed publiek richt en opleidingen en cursussen op een toegankelijke manier moet ontsluiten. Daarom begonnen we met het uitwerken van wireframes om een gebruiksvriendelijke structuur neer te zetten.

Wireframes van Kader Academy

De website is gebouwd als custom thema in WordPress op basis van een ontwerp op maat. Het design en de structuur zijn volledig afgestemd met de SEO partij waar Kader mee werkt om zo bij te kunnen dragen aan de door hen opgestelde targets. Want hoewel je dat lang niet overal ziet: SEO, usability en branding kunnen hand in hand gaan!

Kader styleboard

Kader Academy inschrijving

De andere websites van Kader

In 2019 hebben we voor zowel Kader Advies (versie 3) als Kader HSE nieuwe websites gebouwd. In 2021 kregen beide sites een nieuwe uitstraling, waarbij de onderliggende functionaliteiten behouden bleven. De website van Kader Group is ook door Simplefly ontwikkeld. We verzorgen voor alles sites de hosting-, onderhouds- en supportdiensten om optimale werking te garanderen.

Ook zin in een langdurige samenwerking?

Neem dan contact met ons op voor een kop koffie of:

vraag een offerte aan!