Nieuwe website ActiVite

Voor thuis- en woonzorgorganisatie ActiVite realiseerden we een nieuwe site. Resultaat: een eigentijdse website die optimaal afgestemd is op de doelgroep.

De website was het laatste communicatiekanaal dat nog niet voldeed aan de vernieuwde huisstijl. Flyers, abri’s en magazines straalden al het frisse karakter van ActiVite uit, maar de website sloot hier nog niet op aan. Als specialist de zorg werd Simplefly geselecteerd als het bureau dat de nieuwe website mocht gaan ontwikkelen.

De bezoeker centraal

Een van de belangrijkste doelstellingen was het realiseren van een cliënt- en patiëntgerichte website. Wij verzorgden daarom een UX-traject, voordat we aan de slag gingen met het creatieve concept en de bouw. Na een uitgebreid onderzoekstraject met persona’s, klantreizen en afstemming tussen alle stakeholders binnen de organisatie hebben we de website nu ook de uitstraling gegeven die hij verdient.

Realisatie

De website werd gebouwd in WordPress CMS. Daarbij realiseerden we veel maatwerk om specifieke wensen en ideeën te kunnen realiseren. Daarbij maakten we ook optimaal gebruik van WordPress Gutenberg. Doordoor is de website maximaal beheerbaar en flexibel, zodat de contentbeheerders veel vrijheid hebben om hun boodschap over te brengen.