Interactieve infographics en tools voor NVWA

In de afgelopen jaren ontwikkelden we verschillende online tools op maat voor de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Dat deden we zowel op projectbasis als via tijdelijke inhuurconstructies.

NVWA

nvwa.nl

01-03-2021

MedMij Toolkit

We ontwikkelden voor MedMij een online toolkit voor zorgaanbieders die overwegen zich aan te sluiten bij MedMij. De toolkit is volledig op maat gebouwd, met gebruik van WordPress als CMS. Om snel[...]

MedMij Toolkit

toolkit.medmij.nl

28-12-2021

Websites voor Kader Group

Wij werken al sinds 2013 samen met Kader. En daar zijn we best trots op! In 2021 hebben we alle websites van Kader in een nieuw jasje gestoken en een nieuwe website voor Kader Academy opgeleverd.

Kader Group

kader-opleidingen.nl

11-10-2021

Werken bij Havensteder website

We werken al jaren samen met de Rotterdamse woningcorporatie Havensteder. Ditmaal schakelden ze ons in voor een leuke uitdaging: een wervingssite.

Havensteder

Werken bij Havensteder

01-02-2020

Nieuwe website Keylane

IT bedrijf Keylane klopte bij Simplefly aan voor het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website. Beoogd resultaat: een website die een centrale plaats inneemt in alle marketingactiviteiten en[...]

Keylane

keylane.com

01-07-2020

Applicatieontwerp: duurzaam bouwen met GPR Materiaal

Als Simplefly hebben we samen met W/E Adviseurs een bijzondere applicatie mogen ontwerpen die bijdraagt aan het duurzamer maken van gebouwen. Met de applicatie maak je snel en eenvoudig een[...]

W/E Adviseurs

28-09-2020

Nieuwe website ActiVite

Voor thuis- en woonzorgorganisatie ActiVite realiseerden we een nieuwe site. Resultaat: een eigentijdse website die optimaal afgestemd is op de doelgroep.

ActiVite

activite.nl

18-06-2020

Website Typetuin

Typetuin is een van de bekendste aanbieders van typecursussen, zowel klassikaal als online. Wij ontwierpen en een ontwikkelden een volledig nieuwe website met veel complex maatwerk.

Typetuin

typetuin.nl

02-03-2020

Website Flevoziekenhuis

We hielpen het Flevoziekenhuis met het ontwerpen en ontwikkelen van een website waarbij de patiënt centraal staat. Om dat te kunnen bereiken hebben we vrijwel alle disciplines ingezet die we in[...]

Flevoziekenhuis

flevoziekenhuis.nl

03-12-2019

Nieuwe website Gelredome

Voor Gelredome ontwikkelden we een volledig nieuwe website: van interactieontwerp en visueel ontwerp tot aan bouw in Kunstmaan CMS.

Gelredome

gelredome.nl

01-02-2017

Wervingssite Werken bij Telindus

Telindus (onderdeel van Proximus) selecteerde Simplefly als bureau om de nieuwe recruitment website te ontwikkelen.

Werken bij Telindus

werkenbijtelindus.nl

21-01-2019

Website Infection & Immunity

Infection & Immunity is een van de speerpunt thema’s van het UMC Utrecht. Wij ontwierpen en ontwikkelden de nieuwe site.

Infection & Immunity (UMC Utrecht)

infectionandimmunity.nl

01-10-2018

Nieuwe website JGZ Almere

Voor JGZ Almere ontwierpen en ontwikkelden we een volledig nieuwe website, met een aantrekkelijk ontwerp dat uiteraard helemaal om de gebruiker draait.

JGZ Almere

jgzalmere.nl

01-11-2017

Website Ziekenhuis Rivierenland

Een mooie uitdaging: het ontwikkelen van een zeer toegankelijke website voor een ziekenhuis in een regio met relatief veel laaggeletterden.

Ziekenhuis Rivierenland

ziekenhuisrivierenland.nl

01-05-2018

Iconenset Free Press Unlimited

Voor Free Press Unlimited ontwierpen we een iconenset op maat. Alle iconen zijn ontworpen rondom het thema 'digitale veiligheid en online privacy'. We ontwierpen de iconen per stuk en in[...]

Free Press Unlimited

04-05-2018

Publiekswebsite Nieuwe Hollandse Waterlinie

In opdracht van de Provincie Utrecht ontwierpen en ontwikkelden we de publiekswebsite voor de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Provincie Utrecht

nieuwehollandsewaterlinie.nl

08-01-2018

Interactieontwerp en webdesign webshop The Silver Mountain

The Silver Mountain is een gerenommeerde webshop voor zilver en goud. Simplefly werd gevraagd het ontwerp te verzorgen; de bouw werd in eigen beheer verzorgd.

The Silver Mountain

thesilvermountain.nl

01-02-2017

Onderzoeksapplicatie Universiteit Utrecht

Voor onderzoek van de Universiteit Utrecht realiseerden we een vragenlijstapplicatie voor verhandelbare kilometerrechten.

Universiteit Utrecht

tradabledrivingcredits.com

12-10-2015

Forten.nl voor Stichting Liniebreed Ondernemen

Stichting Liniebreed Ondernemen maakt zich sterk voor de ontwikkeling van waterlinies in Nederland. We ontwikkelden in 2015 de nieuwe Forten.nl, met daarop alle activiteiten op de waterlinies.

Stichting Liniebreed Ondernemen

forten.nl

Iconenset Simplicon

De Simplicon iconenset ontwierpen we aanvankelijk voor eigen gebruik, maar wordt inmiddels ook verkocht aan andere designers.

Start nu zelf!

Nu ben jij aan zet!
We gaan graag met je in gesprek, dus neem gerust contact met ons op.