Simplefly helpt haar klanten te excelleren in interactieve communicatie. Dat doen we op een duurzame manier.

In de strikte scheiding online-offline geloven wij allang niet meer! De krant downloaden en lezen op je iPad, is dat online of offline? En wat dacht je van internet op je TV? Je thermostaat die je met je smartphone bedient? Websites die zich automatisch aanpassen aan de grootte van je scherm? Het is interactiviteit dat de klok slaat.

In dialoog met je doelgroep

Is niet alle communicatie interactief? – vraag je je wellicht af. Helaas niet. Heel veel bedrijven kiezen nog voor het traditionele zenden, gericht op de massa. De middelen die nu tot onze beschikking staan lenen zich echter voor gerichte communicatie, waarbij een bedrijf de dialoog aangaat met de (potentiële) afnemer. Interactieve communicatie dus.

Waar we voor staan

Simplefly is synoniem met interactieve communicatie. We doen dat op een slimme (inventieve), simpele (eenvoudige) en stijlvolle (aantrekkelijke) manier voor onze klanten. Communicatie die op korte en lange termijn relaties versterkt en resultaat oplevert. Uiteraard altijd met respect voor mens en milieu.

Kennis maken?

Vul simpelweg ons contactformulier in, en voor je het weet zijn we in gesprek! Er staat altijd een kopje (fairtrade) koffie of thee voor je klaar.