Simplefly is een nuchter Utrechts internetbureau. Met een team van 6 12 17 specialisten helpen we organisaties van A tot Z bij het ontwerpen, realiseren en doorontwikkelen van hun websites en webapplicaties en mobiele apps.

Wij geloven dat het altijd eenvoudiger en beter kan – daarom zijn we nooit uitgeleerd. Dat lukt alleen met een duidelijke focus: Simplefly specialiseert zich als digital agency in digitale dienstverlening. Alles wat we doen bevindt zich op het snijvlak van design, techniek en online strategie. Dat doen we vanuit Utrecht, met name voor klanten in de Randstad en Midden-Nederland.

Hoe we dat doen?

In de praktijk betekent dit dat we ons op focussen op de digitale ontwerpdisciplines webdesign, interactieontwerp en user interface design. We ontwerpen een site altijd volledig op maat, met het unieke verhaal van jouw organisatie of bedrijf als belangrijkste uitgangspunt.

Ook op technisch vlak maken we gebruik van de breed gedragen (open source) technieken. Voor websites gebruiken we de CMS’en WordPress (contentsites) en Helder (complexer maatwerk). Voor applicaties gebruiken we met name Symfony Framework. Bij de ontwikkeling maken we veelvuldig gebruik van onder andere PHP, Foundation, Bootstrap en ReactJS. We zoeken altijd naar de ideale balans tussen specifiek maatwerk en open source technieken.

De meerwaarde van Simplefly

De juiste tools, oog voor detail en streven naar perfectie zorgen ervoor dat ons team in elk digitaal project uitblinkt. Onze klanten waarderen ons met name vanwege:

  • Onze diepgaande kennis over webdesign, techniek en online strategie;
  • Partnerschap: voorbij de traditionele klant-leverancier relatie;
  • Heldere en eerlijke communicatie, korte lijnen, oplossingsgericht, open voor feedback;
  • Onafhankelijkheid: contracten zijn per maand opzegbaar en we werken met open source software;
  • Onze duurzame visie.

Nog niet volledig overtuigd? Bekijk alle 11 redenen om met ons in zee te gaan.

Voor wie we werken

We werken voor klanten in uiteenlopende marktsegmenten. We hebben in de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd in de zorg, zakelijke/juridische dienstverlening, (semi-)overheid en non profit. In ons portfolio kun je zien voor wie we werken of wij ook jouw straatje passen.

Zijn wij jouw nieuwe internetbureau?

We helpen je als gespecialiseerd internetbureau graag verder met jouw digitale ambities en uitdagingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden tot samenwerking te verkennen.

Neem contact op    Offerte aanvragen