Wij weten hoe belangrijk meetbaar resultaat is én hoe je het boekt. Daarom ontwerpen en ontwikkelen we al onze websites vanuit een strategische benadering.

Juist door onze strategische benadering spreek je de juiste doelgroep aan én boek je resultaat. Daarom werken we vanuit een visie waarbinnen het design centraal staat. Want juist het ontwerp zorgt ervoor dat het unieke verhaal van je organisatie optimaal wordt overgebracht op de bezoeker. 

Daarom kiezen klanten voor ons:

  • Ons vertrekpunt is altijd vanuit strategie;
  • We zijn open en eerlijk over te verwachten resultaat;
  • Het ontwerp staat in dienst van jouw doelstellingen;
  • We ontwerpen voor mensen (human centered design).

Onze bouwstenen voor succes

Ons uitgangspunt bij het ontwerpen van websites en applicaties is het vertalen van het verhaal van een bedrijf of organisatie naar een ontwerp dat daar naadloos op aansluit. In ons ontwerptraject doorlopen we de volgende stappen:

  1. Canvassessie: samen met jou en je team vullen we het door onszelf ontwikkelde canvas met je in. Dat doen we bij voorkeur op locatie en de ontwerper van jouw site is daarbij ook aanwezig. In deze sessie komen onderwerpen als het waarom, doelstellingen, doelgroepen en propositie aan bod.
  2. Styleboard: naar aanleiding van de canvassessie werken we het concept-ontwerp uit. Dit bestaat uit een presentatie met daarin zaken als een moodboard, typografie, kleurenpalet en de eerste ontwerpschetsen en ideeën.
  3. Interactieontwerp: voordat we het ontwerp verder uitwerken denken we eerst aan over de interface. Zo stellen we de bezoeker of gebruiker centraal en zorgen we voor een zo optimaal mogelijke klantreis.
  4. Uitwerken van het ontwerp: in deze fase voegen we de bovenstaande componenten samen tot het definitieve ontwerp. Dit werken we tot in de puntjes uit, per paginalayout en altijd volledig responsive, dus met alle schermformaten voor ogen.
  5. Realisatie: wanneer je akkoord bent met het ontwerp realiseren we de site exact volgens het ontwerp.
  6. En verder…! De oplevering is nog maar het begin – het kan immers altijd beter. Wij werken graag langdurig met je samen om je site verder door te ontwikkelen.

Meer informatie of offerte?

Wil je weten hoe we jouw organisatie of bedrijf verder kunnen helpen met het realiseren van jullie online ambities? Stuur een bericht, dan maken we een afspraak om te ontdekken welke online kansen er nog voor jou zijn!

vraag een offerte aan