Simplefly staat voor duurzaamheid. In al onze activiteiten geven we hier zoveel mogelijk handen en voeten aan.

De ene keer zijn onze keuzes heel zichtbaar, een andere keer is iets zo vanzelfsprekend dat niemand het meer als een bewuste duurzame keuze ziet. Dit kenmerkt ons in wie we zijn er hoe we werken. De duurzame keuzes maken we niet omdat we ze moeten nemen, maar omdat het voor ons de logische keuze is.

Planet

In onze werkzaamheden houden we rekening me onze omgeving. We proberen de aarde zo min mogelijk te belasten door lokale en duurzame keuzes te maken.

Voorbeelden van hoe we rekening houden met onze leefomgeving en de aarde:

 • Ons eten en drinken kopen we zoveel mogelijk fairtrade / biologisch in.
 • Als het even kan verplaatsen we ons de fiets of met het openbaar vervoer.
 • Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • We gebruiken zo min mogelijk papier. Presentaties, offertes en facturen versturen wij digitaal.
 • We kopen waar het kan lokaal in en zijn bijvoorbeeld aangesloten bij de Utrechtse Euro. Een betaalmiddel om ondernemingen te stimuleren lokaal in te kopen.

People

Wij geloven dat mensen het belangrijkste zijn voor een duurzaam succes. Daarom vinden we het erg belangrijk om te investeren in mensen, of het nu om medewerkers, klanten of leveranciers gaat.

 • We proberen onze medewerkers langdurig aan ons te verbinden door een aantrekkelijk, transparant werkklimaat te creëren en te investeren in kennis.
 • Wij nemen de tijd onze leveranciers te selecteren. Naast dat we het belangrijk vinden dat ze duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, zoeken we partners voor de lange termijn.
 • Een klant – hoe groot ook – is voor ons altijd in eerste plaats een persoon. Duidelijke communicatie, goede relaties en korte lijnen vinden daarom erg belangrijk.

Prosperity

De derde P staat traditioneel voor ‘Profit’, maar wij gaan daarin verder. We willen als bedrijf rendabel opereren en ons succes en onze kennis kunnen delen met de mensen om ons heen.

 • Duurzame sales betekent duidelijke, transparante offertes. Onze prijs is gebaseerd op een verdienmodel waarbinnen groei mogelijk is en kunnen blijven investeren in mens en milieu.
 • Een goed product verkoopt zichzelf. Door ons op hoogwaardige dienstverlening te focussen faciliteren we dat optimaal.
 • We creëren voor onze collega’s in Vietnam een eerlijk werkklimaat met oog voor samenwerken, cultuur en familie. En bovendien met volop doorgroei mogelijkheden voor de toekomst.
 • Bijvoorkeur werken we samen met bedrijven die zich ook inzetten voor een betere, eerlijkere toekomst. Zo versterken we elkaar in onze missies.

Samen voor MVO!

Wij zijn altijd op zoek naar klanten die zich kunnen vinden in onze duurzame visie. Klanten die met ons willen groeien en ons kritisch bevragen. Partners die verder kijken dan korte-termijnsuccessen maar samen willen werken aan de toekomst.

Ben jij zo’n klant? Neem dan contact op om eens een bak eerlijke koffie (of thee) te drinken!

Neem contact op    Offerte aanvragen