Financieel medewerker (16u – tijdelijk) (vervuld)

10 mei 2019 | Simplefly

Simplefly is een ambitieus, groeiend internetbureau in Utrecht met een duurzame inslag. Door een zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar ervaren financieel medewerker die ons team van half juli tot half december 2019 gaat versterken. Dus: heb jij ruime financieel-boekhoudkundige ervaring, ben je zelfstandig, nauwkeurig, behulpzaam én vergeet je zelden wat? Lees dan snel verder…

Wat je gaat doen

Primair wordt je verantwoordelijk voor onze hele financiële huishouding. Daar vallen onder: crediteurenadministratie (inkoopfacturen boeken, betalingen klaarzetten), debiteurenadministratie (facturatie en controle, herinneren), loonadministratie (wijzigingen, salarisuitbetaling) en andere financiële taken zoals bankmutaties verwerken, aangiftes verzorgen en zorgen voor een goede cashflow. Naast deze zaken besteedt je een klein deel van je tijd aan officetaken.

Zo ziet je werkdag er uit

Bij binnenkomst haal je de post uit het postvakje en sorteer en verwerk je deze. In de ochtend controleer je de inkoopfacturen en boek je ze in het boekhoudpakket, verwerk je declaraties en check je binnenkomende betalingen. Na de lunch bel je achterstallige debiteuren na, help je een collega met het aanmaken van een contract en factuur en regel je een inkooporder. Aan het einde van de dag bestel je koffie of andere kantoorbenodigdheden.

Wie we zoeken

Omdat we onze financiën erg belangrijk vinden en je dit ook voor het internationale zusterbedrijf en de holding gaat doen, zoeken we iemand die aantoonbare financiële en boekhoudkundige kennis en ervaring heeft.

We zijn op zoek naar een nauwkeurige, opgewekte regelaar, maar vooral naar de juiste match. Die kans is groot als jij jezelf grotendeels in het volgende herkent:

  • Communicatief zeer vaardig (NL/EN), zowel in woord als schrift;
  • Je hebt oog voor detail, ziet wat er moet gebeuren en bent zeer nauwkeurig;
  • Je hebt administratieve/boekhoudkundige ervaring en bent cijfermatig sterk;
  • Ook in een wirwar van taken blijf je productief en precies;
  • Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring en HBO denk- en werkniveau;
  • Je woont in Utrecht of omgeving, bij voorkeur kom je op de fiets;

De functie is tijdelijk voor 5 maanden, ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat. Ideaal dus als je je eigen onderneming aan het opzetten bent, weer opnieuw aan het werk gaat of ‘in between jobs’ bent.

Wat je van ons kunt verwachten

We bieden je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, een marktconform salaris, goede koffie en thee, veel plezier en alle tools die jij nodig hebt om je werk optimaal uit te voeren. Ook heb je veel inspraak: van de keuze in koffiebonen, Spotifyplaylist tot procesoptimalisatie en HR.

Over Simplefly

Simplefly is een jong en ambitieus internetbureau, gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw Stadstuin 500 in Utrecht. Je wordt onderdeel van een team dat in hoge mate zelforganiserend is, gedreven wordt voor passie voor het vak en elkaar helpt het beste uit projecten te halen. We werken zowel aan projecten in eigen beheer als in opdracht van klanten en vinden een betere, duurzamere wereld superbelangrijk!

Interesse?

Stuur je motivatie (brief, video, audiofile, etc.) en CV naar solliciteer@simplefly.nl t.a.v. Joram Dees. Je ontvangt van ons dan een bericht of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking.