Een vernieuwd managementteam voor Simplefly

24 februari 2022 | Simplefly

Na de samenvoeging van Simplefly en Bureau BlauwGeel in 2018 vormden Joram Dees en Koen Klasing samen het managementteam van Simplefly. Vanaf heden krijgt Joram een overkoepelende rol binnen Simplefly en zusterbedrijf Sunbytes en vormt Koen samen met drie anderen een nieuw managementteam voor Simplefly.

De fusie van de Simplefly en Bureau BlauwGeel leverde in een klap een groter, veelzijdiger en dus slagvaardiger team op. Deze groeistap vroeg ook om verdere professionalisering. Dat hebben we afgelopen jaren bijvoorbeeld gedaan door ons ontwikkelproces efficiënter in te richten en onze servicedesk te verbeteren. De volgende stap die we maken is het anders inrichten van ons managementteam.

Een nieuwe rol voor Joram Dees

De eerste aanleiding daarvoor is dat Joram een nieuwe rol krijgt. Naast de groei van Simplefly groeit ook zusterbedrijf Sunbytes hard en zijn er ambitieuze plannen voor verdere groei. Joram krijgt daarom volledig zijn handen vrij om de groei van beide bedrijven te faciliteren door de marketing- en commerciële activiteiten naar een hoger plan te tillen. Om die reden neemt Koen alle managementtaken van Joram over. Dit overgangsproces hebben we in december al opgestart en ronden we dit kwartaal volledig af.

Het nieuwe managementteam

Omdat Koen er als enig overgebleven directeur veel taken bij krijgt, heeft hij ook goede ondersteuning nodig. Hij vormt daarom vanaf heden samen met een aantal bestaande teamleden een nieuw managementteam. Dat zijn:

  • Koen Klasing, in de rol van algemeen directeur;
  • Vera Ebergen, verantwoordelijk voor HR en facilitair;
  • Stephan Langeweg, in de rol als technische lead;
  • Pieter Struik, in de rol als senior projectmanager.

Vragen?

Vragen over wat bovenstaande wijzigingen mogelijk voor jou betekenen? Bel of mail ons gerust!