Een webshop beginnen? Met een gericht e-commercetraject helpen we je met zowel met ontwerp en realisatie als online marketing.

Er vindt een enorme verschuiving plaats van offline naar online verkoop. Het valt niet mee een webshop tot een succes te maken. Elke webshop vraagt namelijk om een unieke, gerichte strategie om daadwerkelijk resultaat te boeken.

Softwareselectie

Wanneer je een webshop start kun je uit zowel standaardoplossingen als volledig maatwerk kiezen. Voor de meeste webshops ligt de oplossing ergens in het midden tussen deze uitersten. Binnen WordPress realiseren wij webshops in het zeer populaire WooCommerce. Dit pakket biedt veel mogelijkheden, zowel functioneel als op ontwerpgebied.

Ontwerp voor conversie

Niet elke vormgever is geschikt voor het ontwerpen van een webshop; het ontwerpen van een webwinkel is een specifieke specialisatie.

Het geheim is namelijk het vinden van de juiste balans tussen een attractief, verleidend ontwerp en gerichte sturing op conversie. Een verantwoordelijkheid die je met een gerust hart kunt toevertrouwen aan een webdesigner van Simplefly.

Het juiste publiek trekken

Wanneer je webshop eenmaal live staat, begint het pas! Het online trekken van veel en gericht verkeer en het promoten van je producten vereist een aanzienlijk deel van de budget.

Over online marketing denken we al voor het ontwerp met je mee. Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie, display advertising, Google Adwords of de inzet van social media. Eerst richten we ons op het ‘laaghangende fruit’, zodat je zo snel mogelijk begint met verkopen. In de volgende fase bouwen we dit uit naar een vaste, groeiende stroom bezoekers.

Meer weten?

Wil je meer uit je huidige webshop halen of ben je juist van plan er een te starten? Neem dan contact met ons op, zodat we een keer vrijblijvend met je kunnen meedenken.

vraag een offerte aan