Dag van de Duurzaamheid: Simplefly werkt hele dag pro bono!

7 november 2011 | Joram Dees

UPDATE: bekijk ons project op de site van de Dag van de Duurzaamheid!

Vrijdag 11-11-2011 (komende vrijdag) is het Dag van de Duurzaamheid, alweer de derde! Als Simplefly willen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom stellen we ons de hele dag gratis beschikbaar voor jouw maatschappelijke of duurzame project!

 

32 uur voor droomprojecten

We hebben dus besloten om als bedrijf de hele dag pro bono  (gratis dus) aan maatschappelijke of duurzame projecten te werken. Dat betekent dat we 4 x 8 uur – 32 manuur – beschikbaar hebben om te werken. We willen deze dag minimaal aan drie of vier projecten tijd besteden. Je kunt denken aan zo’n acht uur per project, maar als we erg enthousiast zijn, wordt dit misschien wel meer.

Wat kun je afnemen?

Simplefly is een een bureau voor interactieve communicatie. Je kunt denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Uitdenken (interactieontwerp) en/of ontwerpen van een website (webdesign)
  • Grafisch ontwerp, bijv. een ontwerpen van een logo, flyer of poster
  • Het bouwen van een een simpele site van bijvoorbeeld 1 pagina
  • Advies en hulp bij diverse online-marketingspecialismen: zoekmachinemarketing (optimaliseren vindbaarheid, inrichten Adwordscampagne), social media advies (advies en hulp bij inrichting) of een online marketing QuickScan
  • Advies om je website gebruiksvriendelijker en/of duurzamer te maken
  • Een second opinion op een van de bovenstaande gebieden

Voor wie?

We willen onze kennis en tijd graag investeren aan goede doelen, non-profit organisaties of bedrijven met een sterke focus op duurzaamheid met een beperkt budget (bijv. een start-up). Uit alle inzendingen zullen wij een selectie maken van projecten waar wij graag aan (mee)werken. En wellicht krijgt het nog een vervolg, want als het een succes is, zullen wij dit vaker dan eens per jaar doen.

Meedoen?

Vind je dat we voor jouw organisatie aan de slag moeten of weet je een project? Vul dan het onderstaande formulier in. We maken uiterlijk donderdagmiddag 10 november op de site bekend welke projecten we geselecteerd hebben! Je kunt je project aanmelden tot uiterlijk donderdagmorgen 10:00.

Jouw expertise leveren?

Ben je zelfstandige en lever je een van de bovenstaande diensten en vind je het leuk om mee te doen? Neem dan contact met ons op; we kunnen dan een project doorschuiven en wellicht kun je bij ons op kantoor mee komen helpen!

Blijf op de hoogte!

Hou onze site, onze tweets (@simplefly_nl) en/of onze facebookpagina in de gaten voorafgaand en tijdens deze dag!

Inschrijving is gesloten (update 10:00 10-11-2011)

Vanmiddag zullen de gekozen projecten op onze website verschijnen. Hou onze twitter in de gaten!