Wij zijn gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw Dotslash aan de Europalaan 500 in Utrecht. Ons kantoor is zowel met het openbaar vervoer als per auto gemakkelijk bereikbaar.

Bij binnenkomst

Wij zijn gevestigd op de 4e verdieping van gebouw 500. Dit gebouw heeft geen receptie, maar je kunt je ook melden bij de receptie van gebouw 400. Je kunt ons bij aankomst ook bellen op ons vaste nummer of het mobiele nummer van je contactpersoon. We halen je dan op bij de voordeur of de centrale hal.

We zijn gevestigd op de 4e verdieping. Wanneer je de lift uitstapt loop je de gang links van het trappenhuis in. Je vindt ons kantoor in de eerste ruimte rechts (ruimte 4.O.3).

Route & parkeren

De routebeschrijving (zowel per auto, fiets als OV) naar Dotslash vindt je op de website van Dotslash: dotslash.nl/routebeschrijving/.

Parkeren kan gratis in de wijk (vaak weinig plek op werkdagen) of betaald op het terrein van Dotslash (Eendrachtlaan 100, ingang C). De toegang naar de parkeerplaats is onderdeel van de routebeschrijving op de website van Dotslash.